Uusi tilitoimisto Tampereella!

01.11.2023

Nyt se on julkista, Tampereella on uusi tilitoimisto. Suomessa tilitoimistoja on paljon, isoja ja pieniä, joten miksi edes vaivautua perustamaan uutta?

Päätökseemme lähteä perustamaan uusi tilitoimisto vaikutti monikin asia. Päällimmäisenä kuitenkin ajatus siitä, että haluamme tuoda tarjontaan jotain uutta.

Olemme molemmat olleet alalla suhteellisen pitkään ja olemme huomanneet taloushallinnon sähköistyessä kiireen kasvaneen. Harvalla on enää aikaa pysähtyä jokaisen asiakkaan kohdalla kuukausittain katsomaan tositteita tarkemmin tai sitä, millaiselta asiakkaan luvut näyttävät raportilla.

Ajan puute ja olettama siitä, että ohjelmistot osaavat nykyään kaiken automaattisesti, on muuttanut taloushallinnon alaa pysyvästi. Samalla tämä olettama saa aikaan enemmän pieniä virheitä, sekä kasvattaa tekijän tietämättömyyttä asiakkaan liiketoiminnasta.

Haluamme ymmärtää asiakkaitamme ja heidän liiketoimintaansa, eikä luottaa pelkästään ohjelmistojen automaatioihin. Toimimme asiakkaidemme talouden hallinnan kumppaneina, joille voi soittaa pohtiessaan yrityksen tulevaisuutta ja sitä olisiko tietyt suunnitelmat mahdollisia yrityksen talouden lukujen valossa. Nyt toki otimme yhden askeleen lähemmäksi asiakkaidemme saappaita ja ymmärrämme yrittäjyyttä entistä paremmin, kun olemme itsekin yrittäjiä.

Uusi tilitoimisto haluttiin perustaa, jotta pystymme tarjoamaan tilitoimistopalveluita, jossa kirjanpitäjän ja palkanlaskijan lisäksi saa samassa paketissa talouskonsultin ja lakisääteisen kirjanpidon lisäksi paljon muuta.

Asiakkaanamme saatte apua sähköisen taloushallinnonjärjestelmän käytön tehostuksessa, ulkopuolisen ihmisen seuraamaan talouden raportteja ja antamaan ohjeita ennakoivalla otteella esimerkiksi ennakkoverojen suhteen. Olemme luottokumppanisi pohtimaan yrityksen tulevaisuutta. Vaikka fyysisesti sijaitsemme Tampereella, asiakkaanamme voit olla missä tahansa.

Tervetuloa seuraamaan meitä!