Neuvontapalvelut

Yrityksen perustaminen

Oletko yksin tai yhdessä miettineet mahdollisuutta perustaa oma yritys, mutta alkuun pääseminen tuntuu vaikealta? Me autamme!

Yrityksen lopettaminen

Alkaako yrittäjyys riittää ja haluaisit päästä kokeilemaan jotain uutta? Me autamme sinua yrityksesi toiminnan loppuun asti saattamisessa.

Sulautuminen

Harkinnassa fuusio toisen yhtiön kanssa tai onko asia jo päätetty, mutta ette tiedä miten edetä? Ei hätää, meiltä saat apua prosessin hoitamiseen.

Arvonmääritys

Tarvitsisitko tietoosi yrityksen nykyisen arvon? Autamme mielellämme arvonmääritykseen liittyvissä kysymyksissä ja sen tekemisessä.

Verosuunnittelu

Yrityksen verotus ja etenkin sen suunnittelu voi kuulostaa monimutkaiselta ja työläältä. Anna meidän auttaa ymmärtämään verotusta ja sen optimointia paremmin.

Muut asiat

Eikö etsimääsi palvelua löytynyt listasta? Ota rohkeasti yhteyttä, osaisimmeko kuitenkin auttaa sinua tilanteessasi.

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustaminen vaatii huolellista suunnittelua ja päätöksentekoa, mutta asianmukaisilla valmisteluilla ja tuella voit luoda vakaan pohjan menestyksekkäälle liiketoiminnalle.  Autamme yritysmuodon valinnassa, ottaen huomioon liiketoimintasi tarpeet ja tavoitteet, sekä huolehtimaan tarvittavista ilmoituksista, kaupparekisteriin rekisteröinnissä, muista virallisista asiakirjoista ja verotuksellisten velvoitteiden hoitamisesta. Ulkoistamalla taloushallinnon ammattilaisille voit keskittyä itse paremmin liiketoimintasi ydinosaamiseen.

 

Yrityksen lopettaminen

Yrityksen lopettaminen on tärkeä päätös, ja se vaatii huolellista suunnittelua ja lakien ja sääntöjen noudattamista. On tärkeää tehdä kaikki lopettamiseen liittyvät toimenpiteet huolellisesti ja lakien mukaisesti välttääksesi mahdollisia ongelmia tulevaisuudessa. Hoidamme kirjanpidon loppuun ja varmistamme, että kaikki asiat hoidetaan loppuun saakka lainmukaisesti ja tehokkaasti. 

Jos yrityksessä on henkilöstöä, voimme auttaa loppupalkkojen laskemisessa ja muiden henkilöstöön liittyvien kysymysten ratkaisemisessa.

 

Sulautuminen

Fuusio eli sulautuminen on liiketoimintastrategia, jossa kaksi tai useampi itsenäistä yritystä yhdistyy muodostaakseen uuden yhdistetyn yrityksen. Sulautumisella pyritään usein saavuttamaan synergiaetuja, kuten kustannustehokkuutta, laajempaa markkinapenetraatiota, tai tuote- ja palveluvalikoiman laajentamista. Fuusioprosessi voi vaihdella suuresti yritysten ja niiden tarpeiden mukaan.

Autamme lakisääteisten ilmoitusten tekemisessä viranomaisille.  Fuusioon liittyy usein monimutkaisia taloudellisia ja oikeudellisia näkökohtia, ja auttamme varmistamaan, että taloudelliset prosessit sujuvat tehokkaasti ja että yritys täyttää kaikki lakisääteiset vaatimukset.

 

Arvonmääritys

Yrityksen arvon määrittäminen on monimutkainen prosessi, ja siihen vaikuttaa useita tekijöitä. On olemassa erilaisia menetelmiä yrityksen arvon arvioimiseksi, ja valinta riippuu usein yrityksen tyypistä, toimialasta ja tilanteesta.

On tärkeää huomata, että yhden menetelmän käyttö ei aina riitä, ja usein käytetään useampaa kuin yhtä menetelmää saadakseen kattavan kuvan yrityksen arvosta. Arvonmääritys on usein myös osittain subjektiivinen, ja siinä otetaan huomioon liiketoiminnan erityispiirteet ja tulevaisuuden odotukset.

On suositeltavaa hankkia ammattilaisen apua arvonmäärityksessä, erityisesti jos kyseessä on merkittävä liiketoimintakauppa, yrityskauppa tai rahoituskierros. Arvonmäärityksen tekeminen huolellisesti auttaa sekä myyjää että ostajaa tekemään informoituja päätöksiä.

Verotus

Verojen optimointi tarkoittaa laillisten ja eettisten keinojen käyttöä vähentääkseen yrityksen tai yksityishenkilön maksettavia veroja mahdollisimman tehokkaasti. On tärkeää huomata, että verosääntöjä noudatetaan. Lailliset keinot verosuunnitteluun voivat vaihdella maittain, ja on suositeltavaa hakea ammattilaisen, kuten kirjanpitäjän, apua tarkastellessasi tiettyjä verotukseen liittyviä kysymyksiä.

Verosuunnittelu on monimutkainen alue, ja sen pitäisi aina tapahtua lain ja eettisten normien puitteissa. On suositeltavaa kääntyä ammattilaisen puoleen, joka voi antaa räätälöityjä neuvoja ja varmistaa, että strategiat ovat laillisia ja kestäviä.

Muut asiat

Eikö etsimääsi neuvontapalvelua löytynyt listauksesta? Kysy rohkeasti apua ja katsomaan, mitä voimme yhdessä saada aikaan.

On yritykselläsi sitten pohdinnassa omistajamuutokset, liiketoimintakauppa tai erilaisien yritystukien hakeminen voimme kartoittaa vaihtoehtoja tilanteeseesi yhdessä ja neuvoa sinut oikean avun luokse tarvittaessa.

Palvelut

Tarvitsetko sittenkin jotain muuta?

Taloushallinto

Palkkahallinto