Esittelyssä Laura

01.12.2023

Tänään esittelyssä on Laura, toinen tilitoimistomme perustajista.

Laura on työskennellyt tilitoimistoissa useita vuosia ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Vuosien saatossa ammattitaitoa on ehtinyt kertyä sekä kirjanpidon että palkanlaskennan lisäksi myös muiden talousasioiden puolelta kattavasti. Ala kehittyy jatkuvasti ja vuosien aikana onkin otettu isoja harppauksia eteenpäin ja muun muassa siirrytty paperisista tositteista kokonaan sähköiseen kirjanpitoon.

Kokemusta Lauralle on kertynyt eri toimialoilla toimivista yrityksistä ja aina pienestä toiminimestä konserneihin. Vuosien aikana hän on saanut olla todistamassa kuinka yrityksissä tapahtuu kasvua ja pienestä yrityksestä saattaa kasvaa nopeastikin huomattavasti suurempi toimija. Ja mikäs sen mukavampaa kuin seurata aitiopaikalta, kun kehitystä ja kasvua tapahtuu.

Lauralta löytyy myös Taloushallintoliiton yritystalouden KLT-tutkinto, joka on taloushallintoalan asiantuntijatutkinto. KLT-tutkinnon suorittaminen kertoo korkeasta laskenta- ja vero-osaamisen tasosta ja on arvostettu merkki ammattitaidosta. Pätevyyden voimassa pysyminen edellyttää kouluttautumista ja ammattitaidon ylläpitoa.

Erityisesti numerot ja niiden tarjoama tarkkuus sekä taloushallinto yleisesti onkin ollut mielekästä jo pitkään. Kirjanpidossa ja taloushallinnossa on viehättänyt analyyttisyys, tarkkuus ja kokonaiskuva sekä ongelmanratkaisu.

Lauran vahvuuksiin kuuluu rautaisen ammattitaidon lisäksi muun muassa nopea reagointi asiaan kuin asiaan.

Alun perin Laura on kotoisin Kokkolasta, tuosta merestä nousseesta kaupungista Keski-Pohjanmaan rannikkoseudulta. Tampereelle hän muutti reilu 10 vuotta sitten, kun kaipasi vaihdosta maisemaan, ja opiskeli Tampereen ammattikorkeakoulussa tradenomiksi. Pikkuhiljaa tamperelaistumista on tapahtunut, vaikka juuret toisinaan saattavatkin hieman näkyäkin.